Lite nytt


t er som har lika tråk som jag :)

JAG ÄR FÖRKYLD OKEJ!!?


22/4-13

Jag har aldrig riktigt beskrivit 22/4-13 från min syn på hela JB konserten. Jag har sagt att det var underbart men inte mer så här har ni min vinkel från denna fantastiska kvällen.
Vid 6 tiden gick vi mot Globen med snabba bestämda steg med JB skrivet i ansiktet och på kläderna , sjukt taggade var vi. När vi satt inne i arenan åt vi lite godis och drack läsk i väntan. Ungefär 1 timma efter öppnades scenen och alla började skrika, då kom mina älsklingar haha nej men THE FOOO (Felix,Oscar,Oscar & Omar) De spelade 2 låtar och tackade för sig. En timma efter började tiden räknas ner på skärmarna och alla blev helt till sig. När det stod 1 sekund kvar började alla skrika och vissa gråta haha. När Justin lite senare kom in på Änglavingar i luften var min första reaktion att börja gråta. Alla stog upp och jag grät och skrek, Lovisa jämte mig började skratta och skrika samtidigt.Jag var mållös, helt sjukt var det. Det ända jag fick fram var "Lollo, Justin fucking Bieber är där" så pekade jag haha. Men det gick snabbt innan man började dansa och telefonerna var i luften hela tiden och filmade samtidigt. Han sjöng båda gamla och nya låtar och det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse. När vi kom ut från konserten var adrenalinet på topp, man såg bara en flock tjejer som grät, skrattade och var helt chockade. Dagen efter när man sa till sig själv att "du såg jb igår kväll" Man kunde knappt tro det haha. Men den bästa kvällen var det!!!


InstaG

 
- Götet med bästa
- Midsummer
- Blöta på tåget hem
- flyygplaaaan
- Tågstationen med bästa bror
- Barcaaaaa
- nya älsklingarna 
- Valenciaa 

DEL 1 - Bilder från Spain

 
 
 

Cozy day

Igår var jag med min finaste Matilde! Vi var först i stan en snabb runda. Sen var vi hemma och åt. Vid 4 tiden stack vi till Team Sportia i ösregn då Matilde skjutsade mig hela vägen och jag satt där bak och höll en punkterad cykel vid sidan om hahaha, snacka om att vi fick uppmärksamhet, varje bil glodde sönder haha.. Senare sov hon hos mig och vi var mest ute med Lukas på kvällen.


Spenderade mycket tid i våra Hunters


Min helg

Fredag: Firade midsommar med Moa och hennes familj.Vi åt maaassa gott, var vid bergsgård där vi red ponny hahah... och tittade film o åkte lite långboard. Lyckad midsommar men tyvärr var jag nog lite små sjuk, grym förkyldning med en lätt feber men det funkade haha.
 
Lördag: Vaknade vid 12 tiden och gjorde mig iordning för att sticka till Ida och Linnea. Vi låg och snackade ett långt tag sen tog vi bussen till stan och gjorde massa kul haha gud... På kvällen drog vi till Linnea och åt jätte gott och sen drog vi till Grötvik och myste. Resten av kvällen/NATTEN myste vi, snackade,skypade och massa annat skoj. Somnade väll runt 4 haha.
 
Söndag: Vaknade vid tolv igen haha och åt frukost. Sen stack vi till stan igen.. Men det började regna så vi bestämde oss för att åka till mig. Lite senare stack linnea och ännu senare stack Ida. När de hade gått åt jag lite och stack senare ut med Lukas och Linus. Nu har jag bara tittat på Glee och myst med mig själv haha. 
Hade tänkt och sova nu så jag kan gå upp i skaplig tid för att träffa Matilde imorgon :)
 
Sleep well ♥

Back

Heeeej!
Förlåt för dålig uppdate, hade inget och blogga i Salou för vi låg inprincip bara och sola.. Nu är jag iallafall tillbaka och befinner min i Barcelona. Vi har redan varit här i 2dagar och sticker hem till Sverige imorgon. Nu ska jag äta frukost, xoxo


Wonderful place

Sitter i världens finaste lägenhet nu. Älskar den, vill stanna här föralltid haha nej men ni ska bara veta ;)
Har en jätte mysig pool, mysigt område och underbart väder, Love it


One week left

Rubriken talar.. En vecka kvar, tiden springer ju iväg haha det går jätte fort! Hade lätt villat stanna här i Valencia någon dag till men idag sticker vi till Salou. Där stannar vi 5 dagar :)
Nu ska jag gå upp och packa, xoxo


Frukost


Shopping i Madrid


Valencia rockar fett

Älskar denna stad, helt underbar!
Idag låg vi vid poolen i någon timma och har redan fått en bränna, mer imorgon :D
Nu på kvällen var vi ute och åt gott även fast vi fick vänta i 38 år på maten ^^
Jaja, vi ses mer imorgon :*


1 Bekännelse

Jag fattar inte ett skit här hahahaha. De pratar i 110 men även fast jag är helt okej på spanska så är det en dubbel överkurs av NP i typ 9an, och jag är helt seriös. Det är så svårt att hänga med och att försöka svara är ju en helt annan femma... Ville bara påpeka detta :)


Bye Madrid

Nu beger vi oss österut mot kusten för att stanna där i Valencia i 2 dagar. Man är ju smått taggad för bilresa i 4h nu men en data,musik & Glee filmer gör ju läget lite lättare haha :)
See u later guys


Bra söndag

Vaknade vid 9 tiden och stack ner till en affär för köpa nybakat bröd, bästa som finns! Senare stack vi till världens största loppmarknad och vi gick längst Gran Via där vi käkade lite. När vi var mätta och glada tog vi tunnelbanan till Reals hemma arena, fett var det!
Vi var också på besök hos ett spanskt par för en sak. på kvällen åt vi riktigt god mat på Hard Rock Cafe.Btw, min bror heter Oliver du som fråga ;)


Madrid

Hejsan!
Hur har ni det i Sverige? Själv har vi det jätte bra men kallt faktiskt :( men vi åker till kusten om 2 dagar där det ska bli runt 30 grader så det är skönt!
Nu är vi på ett café på en stor shopping gata. Har inte köpt något här men shoppade ett par A&F shorts, 2 Zara shorts och två tröjor. Ser fram i mot Pull & Bear med hehe. Men vi hörs


Espana

Hej!
Nu sitter jag på Vips i Spanien. Vi kom hit igår vid 9 tiden och gick ut i stan för att äta lite. Det är tyvärr inte så varmt nu i Madrid men det är endå jätte mysigt. Jag kan inte blogga så mycket för har knappt Wifi på något ställe :( Men nått inlägg då o då.
Bilderna är från igår när vi var på perrongen, flygplanet, flygplatsen & Plaza Major


Just some inspo


A good day

SOMMARLOV NU FÖR MIG, feeeett!
Det känns ite alls längesen man gick runt och sa "det är bara 3 månader SEB är det sommarlov" men nu har jag inprincip det eftersom jag åker t Spanien imorgon :) kan snacka lite espanõl då ju haha, har faktiskt B i sp, lite stolt haha. Men nu måste jag få lite sömn, puss. Skriver mer tomorrow


Sunny Day

Tog på mig min finaste Odd Molly blus idag med ett par Jeans shorts med hög midja från Gina tricot & mina Dr Martens :)


Smink + shopping video


Tisdag

Tjoobre!
Sitter på slöjden och masserar Malte haha :)
Senare i eftermiddag ska jag träna precis som vanlig, blir nog att jag ska packa lite med. 2 dagar kvar amigos :DD


summer wish list

1 sak,
träffa älskade FELIX SANDMAN, OMAR RUDBERG, OSCAR ENESTAD , OSCAR MOLANDER när jag och Lovisa sticker till Stockholm i sommar. Det är nog det ända jag vill just nu, träffa the fooo, helt klart min wishlist.
 

Planer in för SUMMER 2013

☆  Spanien om 3 dagar :DDDD
☆  Stockholm i Juli/Augusti med bästa lovisa
☆ Hitta på massa med Linnea 
☆  Va med massa andra kompisar
☆ Bli riktigt jäkla brun :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

tjoo,dålig uppdate i knöööw...
tänkte iallafall berätta vad jag gjorde i helgen.

Fredag: Först skola som alltid sen stack tjejerna och tränade lite. efter det sov jag över hos Lovisa, vi myste mest. Alltid lika kul. 
 
Lördag: Gick upp tidigt för att möta upp Felicia,Winnie,Nanna & Anna vid tågstationen för att bege oss till götet.
När vi kom fram tog vi spårvagnen till lisse. Sjukt varmt, mycket folk men ändå kul. Vid fyra tiden började det stört regna, blev liksom översvämningar... Vi sprang tyngsura till spårvagnen till centralen och satt oss på första tåget hem haha. På kvällen var jag och a la familia hos mormor och morfar o åt massa gott. 
 
Söndag: Ännu en tidig morgon för uppvisning vid nio.. Den varade till 13.00 å det var sjukt kul. Hela eftermiddag/kvällen pluggade jag och tittade massa videos/bilder/intervjuus/vines på the fooo, helt underbara killar. 
 
Najs helg ändåå :)