mysig kväll

Igår så va ju tjejerna här, så mysigt hade vi! Spelade spel, snackade o åt massa gott :)
Idag vid 1 stack jag & cissi till Tylösand där vi tränade o spaáde , skönt!
Kanske blir att jag sticker till stan och träffar min syssling, får se. Kraaamis


IT'S FRIDAY FRIDAY

naaaaaajs vänner naaaajs :DDDD
längtar så himla mycket till eftermiddagen/kvällen, dansen och "tjejkvällen" då. Kommer faktiskt dagens outfit idag med :)


Natti

Höjdpunkten på dagen är att få lägga sig i sin säng och bara sova, någon so håller med? Haha, lata jag älskar att sova ❥ jaja, ska bli fett skönt med fredag imon med

Gammal bild från MAD


snart fredag :D

då blir man ju faktiskt lite gla ^^
Efter skolan på fredag ska vi träna sen ska ma bestfriendos sova här, så längesen nu alla var tillsammans så de ska bli sjukt mysigt!

Snart sticker jag till skolan, see u later :*


❥❥❥


Åh, 6 dagar kvar :(

Tills min bror åker till Spanien i 4 månader... Vill verkligen inte att han ska åka nu, kommer sakna han galet mycket! Även fast du är den jobbigaste, våldsammaste bror är du även världens finaste, bästa bror man kan ha. Älskar dig till månen och tillbaka ❥


5 fakta om mig

❥ Varje gång jag ser en bild eller en video med Lea & Cory börjar jag ill lipa, ganska töntigt men de är helt sjukt vad de berör mig..

❥ Musik är mitt liv haha, bästa som finns!

❥ Älskar att sjunga, men det låter tyvärr åt skogen..

❥ Har oftast väldigt lätt att prata med nya personer

❥ Tror jag kan uppfattas som väldigt svårflörtat eller svårfångad ibland



älskade måndag...

eller inte.. Hatar måndagar!
Ganska seg dag faktiskt..
Aja, tänkte göra ett "5 roliga fakta om mig sen" men ska titta på idol, duscha & raka benen sen gör jag det haha :*


Detta gör så himla ont i mig...


Godnatt ♡


tävling??

Tänkte faktiskt ha en tävling snart, inget samarbete eller så men tror faktiskt de kan bli ganska kul, va tycker ni? Vill ni ha en tävling här med ett roligt pris? :D


Tränings söndag

Min söndag har inprincip bara bestått av träning, först 3h RG sen 2h dans. 7 eller 8 September ska vi va med på en festival i Hylte ( jag,felle,lollo&winnie då) vi ska dansa så vi byggde sjukt mycket idag! Är typ redan nervös...


Friday Lovely Friday

(Skulle publicerats igår)

Efter skolan stack jag och Lovisa in till stan för sen ta bussen vidare till Linehed där vi dansar. Först skulle vi bara lämna in en lapp till Calle men vi blev förfrågade om vi ville visa upp en dans på någon festival i Hylte så tror vi skulle köra på de, kuul :D
Aja, senare på kvällen gick vi ut och satt oss med lite godis & burn och bara myste ^^


Love this comments

"Sjukt fin och rolig blogg! Skulle vart kul on du gjort lite mer smink/mode och skönhetsvideor! Keep it up! :D"
 
Tack sötnos, jätte kul att höra! Om ni tycker det är intressant och kul självklart gör jag det! :D 
 
Om en annan sak, jag kan inte komma in på bloggen med min telefon.. de suger men ska göra allt för att blogga så mycket som möjligt! 
Ha en fin kväll, see u guys tomorrow :*
 
 
 

+ vs -

+ ligga i en skön säng och bara titta på film
+ slappa outfits, så cozy 
+ twitter, love that 
 
- skolan börjat 
- vakna helt död varje dag 
- när man är jätte sugen på något man inte har hemma , that sucks haha
 
 

white today

 
Odd Molly blus - vita Hollisterbyxor - ev Primeboots till (visar de en annan dag)
 
Blev en snabb bild i speglen idag bara, brukar oftast inte hinna såhär på morgonkvisten men gick upp alldeles för tidigt så, jag hann hah ;) 
 

Man fyller bara 50 år en gång...

 
I helgen åkte familjen upp till Jönköping för att fira Tobbe, mina sysslingars pappa. Vi var servitriser och hade fakiskt riktigt kul! Det var mycket folk och god mat. 
Stort grattis i efterskott till Tobbe, we love yu ♥

First School day..

Kändes för första gången väldigt segt att börja igen med vardagsrutiner, läxor & allt sånt... Vårt schema kan man ju inte säga att jag älskar & jag fick underskåp :( Väldigt negativ men jag saknar redan sommarlovet.


3.35

Så kom delen när man inte kan somna om...


Tiger Jeans

Ajlajk tröja - Hollister kofta - Leora Bälte - Tiger of Sweden Jeans - Dr. Martens skor


Shopping

Videon som ni ville ha med shopping från Stockholm & Höganäs (Lager 157 & HunkyDory)


INTE KLAR MED BLOGGEN

bara så ni vet haha

Soon... We can welcome autumn/winter

 
autumn
 
 
Pefekta outfiten i höst/vinter, slapp och bekväm, love it
(klicka på bilden för att se vad allt kommer ifrån

lite uttråkad

Försökte mig på filmen The Vow men är inte alls sugen på film just nu.. haha, är seg som stryk men ändå pigg.. blev lite jobbigt där :P 
Iallafall så kom cissi till mig en stund, vi låg mest i soffan och snacka. Intressant japp haha.. 
På kvällen blev det om vanligt träning :) 
¨
Imorgon följer jag med lovisa till stan, har sånt himla shopping humör men har verkligen inte pengar för ska följa med my amigos till götet/liseberg och sen ska jag ju också åka till madrid igen på höstlovet så får nog spara mig.. 
 
 

Bästa platsen


stars can't shine without darkness

 

Gårdagen

Var ju på MAD festivalen igår, grymt vare! 
På kvällen spelade ju Dogge dogelito och sen NORLIE & KKV :DDD 
Så galet bra, älskar ju norlie & kkv så kunde varenda låt ju så dansade och sjöng med hela tiden. Var där med mina tjejer lovisa,cissi,winnie och även elaine och kelly (winnies primos) träffade även en del andra kompisar o så, jätte kul! Jätte lyckad kväll i allafall. 
För bilder & videos så gå in på cissis blogg (klicka på HÄR för att komma dit)

Mys lördag

har varit en väldigt mysig dag idag på stan med ida & linnea.Tittat runt i butikerna, invigit min första sub på subway och varit på bio, Känn ingen sorg. Så himla fin film, sjukt sevärdig faktiskt!! Både jag och ida satt och lipade ett tag haha åh ni måste se den!! 
 
 

Fridaaay

Tjosvejs!
Vaknade precis och gjorde världens godaste mango&jordgubbs smothie, wonderful ^^
Ska snart gå upp och fixa mig för att sen sticka till stan och möta upp Lovisa, Winnie & Cissi så ska vi gå på MAD hela dagen/ kvällen sen sover cissi här :) kommer nog bli en lyckad dag!

BARA 1 VECKA KVAR TILL THE FOOO'S EP ÄR UTE FÖRBESTÄLL DEN PÅ ITUNES NU!


#What's #in #my #purse

Sjukt dåligt redigerat!!


Rainy day

God morgon allihop! (Även fast det är typ lunch tid..)
Just nu ligger jag hemma hos mormor & morfar å ska snart börja jobba lite. Händer verkligen ingenting intressant idag så...
Vet ni, det är bara 1 vecka tills skolan börjar :( åh, ångest som bara den....


inlägg som jag ska göra

* Hiss & diss 
* Rolig fakta om mig
* What's in my purse 
*mina bästa köp
*sevärdigt inlägg 
*träningsinlägg

sociala medier

Instagram: @jjuliapetersson
Twitter: @buulia
Vine: @Julia Petersson
Snapchat: @jjuliapetersson
Kik: @jjuliapetersson

dagarna efter stockholm

Jag började helgen med när vi hade kommit hem att va med Linnea från Fredag till Söndag kväll, hur mysigt som helst har vi haft! 
Vi har solat, badat, snorklat haha, tagit cykelturer, sovit ute, tagit lite foto, gjort vines och bara myyyst. Den tjejen asså ♥ 
 
På måndagen stack jag och tjejerna (cissi,lovisa,felicia&winnie) till Tylösand där vi badade o solade, de va gött! och på kvällen tränade jag. 
 
Sen från Måndag kväll till idag har jag och Isabella & Linnea var med i måndags då vi sov ute på issas altan, bästa sovplatsen ♥♥♥ 
 
Idag har jag bara tagit det lungt och inte gjort ett piss, skulle träffa felicia men det blev aldrig av.. 
 

Stockholm

Jag och Lovisa åkte ju upp till stockholm den 29 till 1:a. Hur mysigt som helst var det. Vi bodde hos lovisas moster och hennes man + barn lite utanför stan i Nacka så varje dag tog vi bussen till Slussen och T-banan vidare Tc. 
 
Måndag: vi kom upp vid 12 tiden och Caroline hämtade oss vid centralen och åkte hem till henne och åt lite. Senare åkte vi T-banan in till Grönan för att spendera några timmar där. Hur kul som helst hade vi! Åkte massa karuseller, åt god kebab, åt sockervadd, vann 2.8 kg center choklad haha (!) Så såg vår dag ut. 
 
Tisdag: Vi stack in till stan för shopping, vi var i massa butiker och shoppade lite. Åt även Frozen yogurt, hur gott som helst vare!! Vi tänkte gå på Jensens på kvällen men det var något fel så vi drog oss hem istället.
 
Onsdag: Den dagen hade vi planerat att försöka träffa the fooo så vi åkte in till stan och gick till deras studio och väntade o väntade å väntade haha, 6h stod vi där och de kom ut ungefär 3 minuter så jag hade en jäkla tur som hann kram Felix & Omar och ta en bild med felix. Typiskt vare för jag tog först en vanlig bild med felix sen skulle jag pussa han på kinden så tog lovisa foto men precis när hon skulle ta den dog mobilfanet så fick det aldrig på bild men pussat han gjorde jag, det kan ni skriva upp haha :P 
på kvällen blev det god mat på Jensens istället. 
 
Torsdag: Eftersom inte lovisa hann ta någon bild med dom så åkte vi till studion då med haha. Träffade 2 ur gulliga tjejer dock så det var jätte kul och umgås med dom! vi väntade ungefär från 11.30 till 15.30 och de kom inte ut tyvärr :( Men jag o lovisa hade tänkt ta en tripp till estockolmo i vinter igen :DD 
 
 jag och finfinfinfinaaa felix ♥♥♥
 

back on track...

i think...
ska försöka lägga ner lite tid på bloggen nu!
ska börja med ett inlägg om stockholm, allt jag hittat på efter stockholm, lite shopping både från stockholm o från lager 157 som jag inte visat. 
ska även fixa min design o header eftersom jag nog har den fulaste & tråkigaste bloggen på planeten just nu, men ska fixa lite saker så kommer det nog bli bättre :)